REKLAMI GEÇ

Otopsi raporu kalp krizi

Otopsi raporu kalp krizi

Önceki gün evinde annesi tarafından cansız bedeni bulunan Dündar Güneş’in otopsi raporu açıklandı. Rapora göre Güneş babasıyla aynı kaderi paylaşmış, kalp krizinden ölmüştü. Dün ailesinin isteği üzerine babasının mezarının üzerine defnedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2018 Cumartesi, 12:46

Arkadaşlarıyla birlikte İmagine Bar’ı kurarak Denizli’de bir anlamda tarihe geçen isimlerden biri olan Dündar Güneş, 41 yaşındaydı. Önceki gün annesi tarafında yatağında hareketsiz bulunan ve olay yerine çağrılan sağlık ekiplerini müdahalelerine rağmen yaşama döndürülemeyen Dündar Güneş’in otopsi raporu açıklandı.

BABASININ KUCAĞINA GÖMDÜLER
10 yıl önce kaybettiği babası ile aynı kaderi paylaştığı ortaya çıkan Dündar Güneş, kap krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Dün yakınlarının, arkadaşlarının ve eski çalışanlarının da katıldığı bir cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanan Güneş, ailesinin isteği üzerine babasının mezarına defnedildi.

BEN VEDALARI SEVMEM
Zamansız ölümüyle sevenlerini yasa boğan Güneş’in ablası Nevhis Elvan Güneş Kaşgören’in şiirli paylaşımı da yürek dağladı. Kardeşinin gidişi üzerine kaleme aldığı dizelerde “Ben vedaları sevmem” diyen Abla Nevhis Elvan, “Hiç gitmesin insanlar, Hele gelmemek üzere giderlerse, çok üzülürüm, dayanamam. Gelmemek üzere gidenler, çok sevdiklerim olur genelde. Bir de hikaye bırakırlar ki geride noksanlığın daniskası içinde. Ölse, öldü dersin ama ölmez onlar. Ölmesinler de. Ölürlerse bir kere daha üzülürüm. Çünkü koklayamazlar bir daha çiçek. Yazık olur” mısralarıyla kardeşini uğurladı.

Yorumlar

Emirhan Bobur   -  Bağlantı 22 Aralık 2018, 15:54

allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı