REKLAMI GEÇ

Emektar tamirci, işyerini yanında taşıyor

Emektar tamirci, işyerini yanında taşıyor

Ortaca’daki dükkanını iş olmadığı için kapatan yılların ustası Mehmet Seyis, minibüsü ile Denizli’nin ilçelerini gezerek tamirat yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2015 Cuma, 16:17

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki dükkanı kapatan 65 yaşındaki Mehmet Seyir, asırlık dikiş makinelerinin tamiri için Denizli’nin ilçelerini tek tek dolaşıyor. Seyis, kazancını devam ettirmek için minibüsünün içerisini tamir dükkanı gibi dizayn etti.

denizli-dikis-makinesi-tamircisi-ic

Ayda 3 kez Çameli ilçesine yolu düşen 65 yaşındaki Mehmet Seyis, yeni nesil makinelerin çıkmasıyla pedallı makinelere ilginin azaldığını söyledi. Seyis, “ Hayatımın büyük kısmını işyerinde tamircilik yaparak geçirdim ve geçimimi hala mesleğimle sağlıyorum. Çalışmayı sevdiğim için devam edeceğim. Zamanla tamirlerimin arasına yeni teknolojik makinelerinin de tamirini ekledim” dedi.

denizli-dikis-makinesi-tamircisi-ic-1
Çamelili bayanlar Seyis’in hizmetinden memnun kaldıklarını söyleyerek, “İlçemizde tamirci yok eskiden tamir için Denizli’deki tamir atölyelerine giderdik. Hem ulaşım hem de zaman kaybımıza neden oluyordu. Şimdi ise Mehmet amcamız ayda 3 gün Çameli’de hizmet veriyor ve gün içerisinde tamir ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı