REKLAMI GEÇ

Emlak danışmanından Ege şivesiyle video

Emlak danışmanından Ege şivesiyle video

Acıpayamlı emlak danışmanı Kadriye Yücetaş’ın, Ege şivesiyle Özay Gönlüm ve Yaşar Kemal anısına çektiği video sosyal medyada en çok izlenenler arasında girdi ve bolca paylaşımı yapıldı. Yücetaş, gösterilen ilgi üzerine yeni bir video çekiminin hazırlıklarını yaptığını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2017 Perşembe, 13:00

Aslen Acıpayam’ın Karahöyük Mahallesi’nden olan 38 yaşındaki emlak danışmanı Kadriye Yücetaş, yaşamını Ankara’da sürdürüyor. Doğduğu toprakları ve yörenin şivesini unutmayan Yücetaş’ın iki yıl önce çektiği video sosyal medyada hayli ilgi gördü.

Videosu binin üzerinde beğeni ve paylaşım alan Kadriye Yücetaş, doğaçlama olarak bazı olayları mizahi bir dil ve Ege şivesiyle anlattığını söyledi. Yücetaş, “Ankara’ya 19 yaşında geldim. Uzun süredir Ankara’dayım. Ancak Acıpayam ile bağımı hiç koparmadım. Ailemin yanına sık sık gelirim. Ege şivemi hiç kaybetmek istemedim. Çünkü çok seviyorum” dedi.

Video çekiminin öyküsünü de anlatan Yücetaş, “Oğlumu babası kreşe götürdü. Ben de ev temizliği yapıyordum. Bir anda aklıma geldi böyle bir şey yapmak. Ev temizlemeye ara verip video çektim. Videoyu sosyal medyaya yüklediğim andan itibaren telefonum hiç susmadı. Herkes çok beğendiğini söylemek için aradı. Telefonla konuşmaktan o gün evin işleri bitmedi” diye konuştu.

Aile içinde videodaki şiveyle konuştuklarını anlatan Yücetaş, yaşlılarla konuşmayı çok sevdiğini, onların anlattığı hikayeleri ilgiyle dinlediğini, yeni bir video çekimi için hazırlıklar yaptığını, bu kez ülke gündemine ilişkin konulara yer vereceğini sözlerine ekledi.

İŞTE SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN O VİDEO

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı