REKLAMI GEÇ

Ertuğrul Özkök ve Fatih Çekirge cenaze için geldi

Ertuğrul Özkök ve Fatih Çekirge cenaze için geldi

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hüdai Oral’ın eşi Perihan Oral’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle basın ve siyaset dünyasının önemli isimleri Denizli’ye geldi. Damadı Ertuğrul Özkök ile Fatih Çekirge de gece yarısı Denizli’ye geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da kızı Tansu Özkök’ü arayarak başsağlığı diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2016 Perşembe, 11:01

Denizli, önemli bir ismi daha kaybetti. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hüdai Oral’ın eşi, Hürriyet Gazetesi Başyazarı ve Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Özkök’ün kayınvalidesi Perihan Oral yaşamını yitirdi.

denizli-ertugrul-ozkok-fatih-cekirge-denizli-de-1

90 yaşında olan Perihan Oral, 25 gün önce düşme nedeniyle yaralanmış, tedavisi sürerken 2 gün önce de yoğun bakıma alınmıştı. Perihan Oral’ın hayatını kaybetmesi, bir çok önemli ismi Denizli’de buluşturacak.

GECE YARISI GELDİLER
Perihan Oral’ın damadı olan Hürriyet Gazetesi Başyazarı ve Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Özkök ile birlikte Hürriyet Gazetesi’nde üst düzey yönetici olan Fatih Çekirge de gece geç saatlerde Denizli’ye geldi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, annesini kaybeden Tansu Özkök’ü telefonla arayarak acısını paylaştı, başsağlığı diledi. Aydın Doğan da Tansu Özkök ile görüştü.

İKİNDİ VAKTİ TOPRAĞA VERİLECEK
Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Perihan Oral için ikindi vakti Ulu Cami’de tören düzenlenecek. Perihan Oral, cenaze namazının kılınmasının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı