REKLAMI GEÇ

Evleri yanan Uzun Ailesi’ne yardım eli uzandı

Evleri yanan Uzun Ailesi’ne yardım eli uzandı

Evleri yanan Uzun Ailesi’ne yardım eli uzandı. Pamukkale Kaymakamlığı aileye ev kazandırırken, içinin eşyalarını da Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Birimi sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2015 Pazartesi, 15:27

Uzun Ailesi’nin evi, çıkan bir yangında oturulamaz hale geldi. Ortada kalan ailenin imdadına Pamukkale Kaymakamlığı ve Sevgi Eli yetişti. Pamukkale Kaymakamlığı, Uzun Ailesi’ni yeni bir eve kavuşturdu. İçinin eşyalarını da Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Birimi döşedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, aileyi yeni evlerinde ziyaret etti. Ali Uzun’un eşi Filiz Uzun, geçen yıl evlerinin yandığı zaman tüm umutlarının tükendiğini ifade ederek, “Çünkü her şeyimiz gitmişti. Yeni bir ev ve içerisinde eşyalarımızın olacağından hiç umudum yoktu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ise, Sevgi Eli’nin ihtiyaç sahibi herkesin yanında olduğunu belirterek, “İşte görüyorsunuz Sevgi Eli’mizin temin ettiği malzemeleri. Geçen sene burada üç ev yangında zarar gördü. Hayırsever vatandaşlarımız ve Büyükşehir Belediyemizin katkısıyla yangın yaraları tek tek sarıldı. Bizim amacımız vatandaşımızın yüzünün gülmesi, başka bir şey istemiyoruz” diye konuştu.

ic-1

Geçen yıl Cankurtaran Mahallesi’nde amca çocukları olan Bekir Uzun, Ali Uzun ve Cumhur Uzun’un evleri çıkan yangında büyük hasar görmüştü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı