REKLAMI GEÇ

Genç işadamı beyin kanamasına yenildi

Genç işadamı beyin kanamasına yenildi

DS Antik Mermer Fabrikası Sahibi 42 yaşındaki Mehmet İşlek, beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitirdi. Önemli bir ticari potansiyele sahip olan Mehmet işlek, dünyanın dört bir yanına ihracat yapıyordu. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Mehmet İşlek, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2016 Pazartesi, 12:16

Denizli’de faaliyet gösteren DS Antik Mermer Fabrikası Sahibi 42 yaşındaki Mehmet İşlek, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. 

Başta Amerika olmak üzere Kanada, Güney Afrika, Avusturya ve Avrupa ülkelerine mermer ihracatı yapan DS Antik Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşlek, tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdi. Genç işadamı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İşlek, Şirinköy Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından, Denizli iş dünyası ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. İşlek, Şirinköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 20 Haziran 2016, 17:32

eylesin.allah yakınlarına sabır versin.ne diyeyim,kader…

basicman   -  Bağlantı 20 Haziran 2016, 17:31

çocuklarımızın okul arkadaşlığı döneminde tanımış olduğum,kıymetli insan,sıcakkanlı ve sevecen,bir okadar mütevazi insan,vefatını yeni öğrendim,cenazene katılamadım,çok üzgünüm,kısa dönem bile olsa çok şey öğrendiğim uzaktan arkadaşım…allah rahmet

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı