REKLAMI GEÇ

Gençoğlu: Kızım herkesin gördüğünü söyledi

Gençoğlu: Kızım herkesin gördüğünü söyledi

Pop müziğin sevilen ve aynı zaman sivri dilli ismi Denizlili Sıla’nın babası, eski siyasetçi Şükrü Gençoğlu, birbiri ardına konser şokları yaşayan ve sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan kızına destek verdi. Gençoğlu, “Kızım herkesin gördüğünü söyledi” dedi.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2016 Cuma, 12:48

Türkiye 7 Ağustos Pazar gününden bu yana pop müziği sanatçısı Sıla’nın, İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile ilgili sosyal medyada yaptığı yorumu konuşuyor. Konuşmakla kalmıyor, büyükşehir belediyeleri birer birer sanatçının konser organizasyonları iptal ediyor.

Ankara, İstanbul, Bursa ve Kayseri’deki konser iptalleriyle Sıla’nın tweeti daha çok konuşulmaya, tartışılmaya başlandı. Dahası sosyal medyada dozu giderek artan eleştiri yağmuru başladı.

Bu yaşananlar üzerine instagram sayfasından dün “Demokrasiye sığınarak söylediklerim, demokrasi mitingine katılmama gerekçemin geldiği noktayı şaşkınlık ve biraz da üzüntüyle izlemekteyim” açıklamasını yapan Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu, bu konuda ne düşünüyordu?

“OLAĞANÜSTÜ DÖNEMLERDE AİLECE SIKINTILAR YAŞADIK”
Kendisine telefonla ulaştığımız Şükrü Gençoğlu, olağanüstü dönemlerde ailece yaşadıklarını anlatarak başladı söze. “Dedelerinden Şükrü Balaban’a 1960 darbesinde kelepçe takıldı. Benim babam Rıza Gençoğlu, hep siyasetin içinde oldu. Demokrat Parti’de vardı, Adalet Partisi’nde vardı. Milletvekilliği yaptı. Ben de 20 yıl siyasetin içinde bulundum. Biz böyle bir aileden geliyoruz. Çekinmeden hep doğruları söyledik” dedi.

“SÖYLEDİĞİNDEN GERİ DÖNMEZ”
Sıla’nın bir şeyi söylemeden önce iyi ölçüp tarttığını belirten Gençoğlu, “Biz ailece doğruları söyleyerek geldik. Sıla da öyle yaptı. Kızım, o mitingle ilgili herkesin gördüğünü söyledi. Söylemese olur muydu? Olurdu ama dedim ya o gördüğünü ve doğru bildiğini söyledi. Söylediğinden de geri adım atmaz. Ona bu şekilde yüklenilmesine üzülüyorum. Demokrasi mitingine çıkanlar, demokrasi kapsamında söylenene niye bu kadar tepkili anlayamıyoruz” diye konuştu.

denizli-sila-konser-darbesi-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı