REKLAMI GEÇ

Havuzlu Köşk’ten İmagine çıkaran adam yaşamını yitirdi

Havuzlu Köşk’ten İmagine çıkaran adam yaşamını yitirdi

Denizli’de müzikholden 2 arkadaşıyla birlikte rockbar yaratan, 40 yıllık Havuzlu Köşkü İmagine Bar’a çeviren Dündar Güneş’ten zamansız veda. Evinde annesi tarafından fenalaşmış bir şekilde bulunan Güneş, hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2018 Perşembe, 17:30

Arkadaşları Bünyamin Özen ve Fatih Demirtepe İle birlikte, bir döneme damgasını vuran adam oldu. Yılların Havuzlu Köşkü’nü İmagine Bar’a dönüştürdü. Underground tipler, üniversiteliler ve rock müzikseverlere uzun süre ev sahipliği yapan İmagine’nın yaratıcılarından Dündar Güneş, yaşamını yitirdi.

Acı haber öğleden sonra geldi. 2 gündür şiddetli baş ağrısından yakındığı öğrenilen, sabah kahvaltılık malzeme için yakındaki markete gidip geldikten sonra tekrar yatağa giren Dündar Güneş’ten uzun süre haber alınamayınca annesi evine geldi. Fenalaşmış halde bulunan Güneş, annesi tarafından çağırılan 112 ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye götürülürken, yolda yaşamını yitirdi.

Henüz ölüm nedeni bilinmeyen Dündar Güneş’in cansız bedeni, adli tıp kontrolü için PAÜ Hastanesi Adli Tıp Birimi’ne kaldırıldı. Dündar’ın yüksek olasılıkla beyin kanamasından öldüğü sanılıyor.

Medya camiasının da yakından tanıdığı, kentin sevilen isimlerinden Dündar Güneş’in ansız ölümü, sevenlerini üzdü

Yorumlar

ezgi bobur   -  Bağlantı 20 Aralık 2018, 17:47

allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı