REKLAMI GEÇ

Hulusi Kulaklı son yolculuğuna uğurlandı

Hulusi Kulaklı son yolculuğuna uğurlandı

Denizli sanayisinin öncü isimlerinden duayen işadamı ve hayırsever Hulusi Kulaklı, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2018 Pazar, 14:50

Denizli sanayisinin en önemli isimlerinden biri olan hayırsever işadamı Hulusi Kulaklı Cumartesi günü sabah saatlerinde hayatını kaybetmiş, sevenlerini yasa boğmuştu.

Duayen işadamı Hulusi Kulaklı için öğle vakti Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi.

Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, eski belediye başkanlarından Ali Marım ve Ali Aygören, Denizlispor yöneticileri, yakınları ve sevenleri katıldı.

Cenaze namazı öncesi taziyeleri kızları Betül Kulaklı ve Belgin Kulaklı, torunları Hulusi Berk Kulaklı ve Ata Selim Ağanoğlu kabul etti.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan Hulusi Kulaklı, İlbade Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

ÖLÜMÜYLE SEVENLERİNİ YASA BOĞDU
Denizli Ticaret Borsası Başkanlığı yapan Kulaklı, eğitim alanındaki yardımlarıyla bilinse de sosyal sorumluluk konusunda tam bir etkin bir isimdi. Çok sayıda sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapan Kulaklı, gönüllü hareketlerin aranılan isimlerindendi. Denizlispor’da uzun yıllar asbaşkanlık yapan Kulaklı, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Kültür Vakfı ve Denizli Fakir ve Muhtaçları Koruma Vakfı kurucularındandı. Başkarcı Nikah ve Düğün Salonu’nu yaptıran Kulaklı’nın çok sayıda eğitim yardımı da bulunuyordu. Mustafa Kulaklı Ortaokulu, Hüsamettin Kulaklı Ortaokulu, Hulusi Kulaklı Ortaokulu, H. Semiha Kulaklı Ortaokulu’nu yaptıran Hayırsever İşadamı Hulusi Kulaklı, Denizli’nin en önemli isimleri arasındaydı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı