REKLAMI GEÇ

İşadamı İsmail Baysal son yolculuğuna uğurlandı

İşadamı İsmail Baysal son yolculuğuna uğurlandı

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren işadamı İsmail Baysal son yolculuğuna uğurlandı. Baysal için düzenlenen cenaze törenine iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı. 

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2018 Perşembe, 14:30

Denizli’nin tanınmış iş adamlarından Ali Baysal’ın oğlu, Denizlispor eski başkanlarından Mustafa Baysal’ın kardeşi İsmail Baysal, salı günü Çamlık’ta bulunan evindeki odasında çocukları tarafından ölü bulunmuştu. Baysal’ın, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiği belirlenmişti.
ULU CAMİ’DE TÖREN
İşadamı İsmail Uysal için öğle vakti Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eski belediye başkanlarından Ali Marım ve Ziya Tıkıroğlu, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, ailesi ve sevenleri katıldı.
KADINLAR DA SAF TUTTU
İsmail Baysal’ın cenaze namazını kılan cemaat arasında kadınların sayısı da dikkat çekti. Çok sayıda kadın saf tuttu, İsmail Baysal’a son görevlerini yerine getirdi.
ASRİ MEZARLIK’TA TOPRAĞA VERİLDİ
Öğle vakti kılınan cenaze namazının arından omuzlara alınan İsmail Baysal’ın naaşı, Asri Mezarlık’a götürüldü. 60 yaşında hayatını kaybeden İsmail Baysal, burada sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
İŞ DÜNYASININ ÖNEMLİ İSİMLERİNDENDİ
Ölümüyle iş dünyasında büyük üzüntü yaratan İsmail Baysal, Denizli tekstil sanayisinin amiral gemilerinden kabul edilen GİBSAN’da yönetim kurulu üyeliği yaptı. Fabrikanın kapandığı 2008 yılına kadar babası Ali Baysal, kardeşi Mustafa Baysal ile birlikte çalışan İsmail Baysal, iş dünyasının önemli isimlerindendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı