REKLAMI GEÇ

İŞSİZLERE ÖZGÜVEN AŞILANDI, SUNUM TEKNİKLERİ ÖĞRETİLDİ

İŞSİZLERE ÖZGÜVEN AŞILANDI, SUNUM TEKNİKLERİ ÖĞRETİLDİ

“Çalışmak İsteyen Herkese Göre Bir İş”yola çıkan İŞKUR’da iş kulübü eğitimleri devam ediyor. Geçtiğimiz hafta eğitimini tamamlayanlar sertifikalarını İŞKUR Şube Müdürü Atilla Çakır’ın elinden aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2018 Cumartesi, 08:55

Sertifika töreninde konuşan Şube Müdürü Atilla Çakır, “Temel amacı çalışmak isteyen herkese göre bir iş olduğu fikrinin oluşmasını sağlamak olan iş kulübümüz, işsizlerin özgüvenini yükselterek ve gerekli sunum tekniklerini uygulayarak, açık işlere yönlendirilmelerini kolaylaştırmayı hedefliyor. İş Kulübümüz eğitimlerine kurum bünyesinde olduğu gibi kurum dışında da devam ediyor. Sertifikalarını alan katılımcılarımızın bundan sonraki süreçte de yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İş kulübünde eğitim veren Dönay Şanlıalp ise eğitimlerde kendini ve meslekleri tanıma, iş arama kanalları, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, işveren beklentileri ve hibe destekleri konularında çok yönlü eğitim verdiklerini söyledi.

Şanlıalp, “Eğitime katılan iş arayanlarımızın iş arama sürecini takip ediyoruz. Eğitim sonrası katılımcıların mutluluğunu görmek, bizlere her geçen gün daha da güç veriyor. Denizli ilimizde bulunan ve iş bulmakta zorlanan tüm vatandaşlarımızı Denizli İŞKUR bünyesinde bulunan İş Kulübü eğitimlerine davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı