REKLAMI GEÇ

Kalp Cerrahı Alten son yolculuğuna uğurlanıyor

Kalp Cerrahı Alten son yolculuğuna uğurlanıyor

Ani ölümü ile Denizli tıp dünyasını yasa boğun Kalp Cerrahi Dr. Murat Alten için bugün saat 10.30’da Özel Sağlık Hastanesi’nde tören düzenlenecek. Alten, Ulu Cami’de öğle vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2015 Pazartesi, 16:41

Ankara doğumlu olan ve uzun yıllardır Denizli’de görev yapan 62 yaşındaki Dr. Murat Alten, evinde kalp krizi geçirdi. Kalp damar cerrahı olan Alten’i yaşama döndürebilmek için meslektaşları yoğun çaba harcadı. Ancak, bu çabalar yeniden hayata tutunmasına yetmedi.

15 YIL BİRLİKTE ÇALIŞTIK
Alten’in tıp camiasının önemli isimlerinden biri olduğunu ve 15 yıldan beri birlikte çalıştıklarını söyleyen Denizli Tabip Odası Başkanı Gökhan Önem, “Murat Ağabey, 1992-1996 yıllarında Tabip Odası başkanlığını yürütmüş ve odamızın Merkez Komite delegesiydi. Denizli sağlık sektörüne önemli hizmetlerde bulunmuş bir Ağabeyimiz idi. O’nun ani ölümü hem beni, hem de sağlık camiasını yasa boğdu. Acımız büyük” dedi.

YOKLUĞU DOLDURULAMAZ
Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Erdemir, Alten ile ilgili “Çok uzun yıllardır dostum, meslektaşım ve çalışma arkadaşım olan Dr. Murat Alten’i ani olarak kaybetmenin derin üzüntüsü yaşıyorum. Hayatım boyunca yokluğunu hissedeceğim dostuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, hastanemiz çalışanlarına ve tıp camiasına  sabırlar dilerim” diye konuştu

TÖREN DÜZENLENECEK
Murat Alten için Başhekim olarak görev yaptığı Özel Sağlık Hastanesi’nde saat 10.30’da tören düzenlenecek. Alten’in cenazesi, Ulu Cami’de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gümüşler Mezarlığı’na defnedilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı