REKLAMI GEÇ

Karatepe son yolculuğuna uğurlandı

Karatepe son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Denizli’de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Karatepe son yolculuğuna uğurlandı. Karatepe’nin daha önce iki kez kalp krizi geçirdiğini belirten yakınları, “İki kez Azrail’e çalım attım derdi, bu kez çalım atamadı” diye acılarını dile getirdiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2014 Pazar, 15:13

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Karatepe, eşi Aile Hekimi Dr. Melda Karatepe’nin Honaz İlçesi Devlet Hastanesi’nde nöbet tutuğu sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Doç. Dr. Mustafa Karatepe için Pamukkale Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde tören düzenlendi. Karatepe’nin eşi Dr Melda Karatepe ile PAÜ Tıp Fakültesi öğrencisi olan kızı Melike Karatepe törende gözyaşlarını tutamadılar.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, “Acımız büyük. Mustafa hocam, tıp fakültemiz başta olmak üzere çeşitli yüksekokullarda alanı ile ilgili dersler veriyordu. Üniversitemizin Etik Kurulu’nda da göre yapan hocamızı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesi, üniversitemize ve camiamıza emanettir” dedi.

denizli-pau-mustafa-karatepe-cenaze-ic

Mustafa Karatepe’nin yakınları, “Daha önce iki kez kalp krizi geçirdi. ‘Azrail’e iki kez çalım attım, ama maalesef üçüncü çalımı atamadı” dediler.

Karatepe, öğle namazının ardından Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze namazına Vali Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar ile Rektör Hüseyin Bağcı’da katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı