REKLAMI GEÇ

Mehmet Yüksel’in babası hayatını kaybetti

Mehmet Yüksel’in babası hayatını kaybetti

AK Parti Denizli eski milletvekili, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin danışmanı Mehmet Yüksel’in acı günü. Yüksel’in babası Hacı Mustafa Yüksel, 87 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir kalp rahatsızlığına bağlı sorunlar yaşayan Yüksel, 1 aydır tedavi altındaydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2018 Çarşamba, 10:17

Denizli siyasetinin önde gelen isimlerinden biri olan, 23, 24 ve 25. dönemde AK Parti’den milletvekilliği yapan, halen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin danışmanlığını yürüten Mehmet Yüksel, bu sabah saatlerinde babası Hacı Mustafa Yüksel’i kaybetti.

87 yaşında ve 4 çocuk babası olan Hacı Mustafa Yüksel, bir süredir kalp sorunu ve buna bağlı olarak da nefes darlığı çekiyordu. Yaklaşık 1 ay önce Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Hacı Mustafa Yüksel, durumunun kötüleşmesi nedeniyle 3 gün önce yoğun bakıma alınmıştı.

Sabah saatlerinde hayatını kaybeden Hacı Mehmet Yüksel için 8 Mart Perşembe (yarın) günü öğle vakti Ulu Camii’de tören düzenlenecek. Hacı Mustafa Yüksel, kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlanacak.

DENİZLİ TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANLIĞI YAPMIŞTI
Denizli iş dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Hacı Mustafa Yüksel, 1955 yılından bu yana esnaflık yapıyordu. Bir dönem Denizli Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı da yapan Hacı Mustafa Yüksel 87 yaşındaydı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı