REKLAMI GEÇ

Minik Umut, muhabir olmanın mutluluğunu yaşadı

Minik Umut, muhabir olmanın mutluluğunu yaşadı

Cankurtaran’da yaşayan ve sosyal medyada babası tarafından yapılan canlı yayında kar yağışını anlatmasıyla ilgi odağı olan 7 yaşındaki Umut Tintin, ağabeyleri gibi muhabir olmanın mutluluğunu yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2018 Cuma, 13:22

DENİZLİ (AA)
Pamukkale ilçesi Cankurtaran Mahallesi’nde yaşayan ve ilkokul 2’inci sınıfa giden Umut Tintin 25 Aralık Salı günü etkili olan kar yağışını Meriç Ulukuş için babasının sosyal medyadaki hesabından yaptığı canlı yayın ile duyurdu.

Babasının cep telefonuyla canlı yayın yaptığı sırada eline aldığı özçekim çubuğunu adeta mikrofon gibi tutan o anki hava durumunu anlatan minik Umut, bu halleriyle sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Hava durumunu Gazeteci Meriç Ulukuş’un internet sitesi meriçulukus.com için anlattığı o anların görüntüsü 16 bin kişi tarafından izlenen ve televizyon kanallarında da haber konusu olan Umut’un muhabir olma isteğini kentteki gazeteciler yerine getirdi.

Kamera karşına geçen Umut, bu sefer eline aldığı gerçek mikrofonla evinin önündeki bahçeden bulunduğu yerin anlık hava durumunu aktarmanın heyecanını yaşadı.

Umut Tintin gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk kar yağışı olduğunda çok heyecanlandığını ve hemen aşağı inerek ailesiyle birlikte kar topu oynadığını söyledi.

“HERKES BENİ İZLEMEYE DEVAM ETSİN, YOKSA KÜSERİM”
Sosyal medya hesaplarında sürekli olarak canlı yayın yaptığını anlatan Tintin, “25 Aralık’ta kar yağdı. Tekrardan kar yağmasını bekliyoruz. Ben canlı yayın sırasında herkesin beni izlemesi çok hoşuma gitti. Herkesin beni görmesini istedim. Ben televizyondaki büyüklerim gibi kar yağışını anlatmak istiyorum. Herkes beni izlemeye devam etsin, yoksa küserim” dedi.

Tintin kar yağışı olduğu zamanlarda sürekli olarak babası ile birlikte cep telefonuyla canlı yayın yaptıklarını belirterek, “Kar yağdığında hemen aşağı iniyoruz babamla. Canlı yayın yaptığımızda herkes beni gördü. Buna ben çok sevindim” diye konuştu.

Baba Ali Tintin ise fotoğrafçılık mesleği yaptığı için oğlunun kamera ve fotoğraf makinelerine ilgisinin olduğunu ifade ederek yaptıkları canlı yayının herkes tarafından ilgiyle izlendiğini dikkati çekti.

Oğlunun spiker gibi hava durumu sunmasının gurur verici olduğunu anlatan Tintin şöyle devam etti:

“Oğlumu haber muhabiri gibi videosunu çektim. Hava durumunu sundu. Buda ilgi gördü. Oğlum fırsat buldukça ben kameramanlığını yapıyorum. O da karşıma geçip olayı anlatıyor.

Anne Dilek Tintin de, oğlunun canlı yayınının büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Oğlum internet ortamında paylaşmayı çok seviyor. Etrafımızdaki insanlar oğlumu haber kanallarında görünce bizi arayıp tebrik ettiler. Oğlum sanki büyümüşte küçülmüş gibi konuşuyordu. Onu ilerde haberci gibi görmek isterim. Hepimizi mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı