REKLAMI GEÇ

Mutluluk duymadan oynattı

Mutluluk duymadan oynattı

Sosyal medyada tanışarak birbirlerine aşık olan işitme engelli 24 yaşındaki Gökçe Keskin ile 20 yaşındaki Serpil Nur Kılınç, davullu zurnalı bir düğünle dünya evine girdi. Çift aslında sade bir merasimle evlenecekti. Ama sevenleri de mutluluklarına ortak olsun, eğlensinler istediler. Arkadaşlarının pistteki coşkulu eğlencesine onlar da katıldılar. Müziği duymasalar da yüreklerindeki coşkunun ritmiyle dans ettiler, oynadılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2014 Perşembe, 16:53

Gökçe Keskin ve Serpil Nur Kılınç, sosyal paylaşım sitesinde tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü ve evlenmeye karar verdi. Ailelerinin de onayını alan işitme engelli çift, davullu zurnalı bir düğünle evlendiler.

İlk dansı alkışlar arasında yapan genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Çalan duygusal dans müziğini duymadılar. Ama ihtiyaçları da yoktu. Yüreklerindeki sese ayak uydurdular. Genç çiftin arkadaşları da onların mutluluğuna ortak oldu. Hareketli parçalar eşliğinde danslar edildi, göbekler atıldı. Gökçe ile Serpil’de bu tempoya uyarak hayatlarının en mutlu gününde doyasıya eğlendiler.

“MUTLULUĞU ERTELEMEYİN”
Serpil Nur Kılınç, “Biz birbirimizi sevdik ve evlenmeye karar verdik. Sade bir düğün yapmayı düşünüyorduk ancak ailelerimiz ve dostlarımız için müzikli bir düğün yapalım dedik. Müziğin sesini duymasak da onlarla birlikte doyasıya eğlendik. Bizim gibi işitme engellilere tavsiyemiz mutluluklarını ertelemesinler. İçlerinden geldiği gibi davransınlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı