REKLAMI GEÇ

Mutlulukları katlandı

Mutlulukları katlandı

Küçük yaşta geçirdikleri çocuk felci nedeniyle belden aşağıları tutmayan ve hayatlarını tekerlekli sandalyeye bağlı olarak sürdüren Emrullah Ünal (50) ile eşi Beyhan Ünal (43) çifti, aşklarıyla tüm Türkiye’ye örnek olmuştu. Hayatlarına mutsuzluğu katmayan ve kimseye ihtiyaçları olmadan yaşamlarını sürdüren Ünal ailesine bir üye daha katıldı. Efe Can, 4. üyesi olarak katıldığı ailenin mutluluğunu katladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2015 Cumartesi, 17:05

Emrullah Ünal ile eşi Beyhan Ünal, İzmir’deki bir düğünde tanışmış ve Denizli’ye kaçarak burada evlenmişti. İlk görüşte birbirlerine aşık olan engelli çiftin, Pelin Su adını verdikleri bir kız çocukları vardı. Ünal ailesi Efe Can’ın dünyaya gelmesiyle artık 4 kişilik büyük bir aile oldu.

Eşi ve çocuklarıyla çok mutlu olduğunu dile getiren Emrullah Ünal, “Ailem ile çok mutluyum. Ayaklarımızda engel olsa dahi biz kendi işimizi görebiliyoruz. Eşim çok titiz. Bazen komşularımız geliyor ve kendi evlerinden daha temiz olduğunu söylüyorlar. Eşim çok da güzel yemek yapıyor. Onunla çok mutluyum. İki evladımız var. Engelli olabiliriz ancak hayatta mutlu olmanın yollarını arıyoruz ve mutlu oluyoruz” dedi.

Gezmeye çıktıklarında ise, Ünal çifti akülü tekerlekli sandalyesine biniyor, çocuklarını da kucaklarına alıyorlar. Sokakta herkes onlara imrenerek ve takdir ederek bakıyor.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı