REKLAMI GEÇ

O Ses Buse O Gülüş Türkiye’de birinci

O Ses Buse O Gülüş Türkiye’de birinci

O Ses Türkiye yarışmasında Denizli’nin gururu olan Buse Fulya Yılmaz, programı gerçekleştiren Acun Medya’nın Facebook’ta yaptığı advertorial yarışmada haftanın birinciliğine oynuyor. Yılmaz O Gülüş Türkiye adlı Facebook oylamasında en yüksek oya sahip.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2012 Cuma, 13:13

Show TV’de yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışmada turları bir bir geçen Denizlili Buse Fulya Yılmaz, O Gülüş Türkiye’nin hafta birincisi olma yolunda. Programın yapımcısı Acun Medya O Ses Türkiye yarışmacıları için Facebook’ta advertorial bir yarışma düzenledi. Bir diş macunu firmasının sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışmada O Ses Türkiye yarışmacıları, bu kez sesleri ile değil, gülüşleriyle yarışıyor.

Facebook üyelerinin haftada bir oy kullandıkları yarışmada O Ses Türkiye yarışmacıları arasında en güzel gülüşe sahip olanları üyelerin oyları belirliyor. Denizlili Buse Fuse Yılmaz, bu hafta en yüksek oyla haftanın birincisi olma yolunda iddialı.

16 yaşındaki Buse’nin sıcak ve şirin gülümsemesi onu haftanın O Gülüş Türkiye birincisi yapacağa benziyor.

Buse’yi O Gülüş Türkiye yarışmasında haftanın birincisi olması konusunda desteklemek için aşağıdaki linge tıklayarak oy kullanabilirsiniz.

O SES BUSE’YE O GÜLÜŞ TÜRKİYE’DE DESTEK VER!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı