REKLAMI GEÇ

Otistiklerin melek annesi Fatma’dan kötü haber

Otistiklerin melek annesi Fatma’dan kötü haber

Eşinden ayrıldıktan sonra uzun süre kaldığı Denizli’den ayrılıp Kayseri’ye giden ve otistik oğlu nedeniyle yaşamını otizmle mücadeleye adayan Fatma Yiğitoğlu, beyin kanaması kurbanı oldu. Beyninde doğuştan baloncuk olduğu çok geç fark edilen Yiğitoğlu’nun ölümü otizmle mücadelenin gönülle erlerini olduğu kadar yardım eli uzattığı otistik çocukları hüzne boğdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2014 Perşembe, 12:40

Fatma Yiğitoğlu, Denizli’de medya kuruluşlarında görev almış, bugün 11 yaşında olan oğlu Toprak için başladığı otizmle mücadelesini bu alandaki sivil toplum örgütleri çerçevesinde sürdürmüştü. Eşiyle ayrıldıktan sonra Denizli’yi oğlu Toprak ile birlikte terk ederek Kayseri’ye yerleşen Fatma Yiğitoğlu’nun bugün kötü haber geldi.

Kayseri’de Gölge Garklı Gelişen Çocuklar Derneği’ni kurup otizmle mücadelede aktif görev alan ve sosyal medya üzerindeki ulusal organizasyonların da en aktif üyelerinden biri olan Yiğitoğlu, 28 Mayıs’ta geçirdiği beyin kanaması sonrası kaldırıldığı Erciyes üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

39 yaşındaki Fatma Yiğitoğlu’nun beyninde doğuştan balon olduğu, beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede anlaşıldı. Yakınları Yiğitoğlu’nun yoğun baş ağrıları nedeniyle defalarca hastaneye gittiği ancak doktorların bir neden bulamadığının altını çizdi.

Erciyes Tıp Fakültesi Hastanesi doktorları 4. Evre düzeyindeki beyin kanaması nedeniyle operasyonla müdahale edilemeyen Yiğitoğlu’nun bu sabah yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Yorumlar

Turabi KAYA   -  Bağlantı 13 Haziran 2014, 21:03

Evet malesef çok umitliydim duaciydik ama malesef Fatma hanimi kaybettik.Ama onun otizme karsi verdigi caba emek hic unutulmayacak derecede.Yeri mekani cennet olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı