REKLAMI GEÇ

Özal evlendi, Turgut nikah şahidi oldu

Özal evlendi, Turgut nikah şahidi oldu

ANAP’ın kurucusu, eski Başbakan ve sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın manevi evlatlarından Özal Tuzcuoğlu, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer’in hukukçu kızı Sena ile evlendi. 12 şahitli nikah töreniyle dünya evine giren Özal’ın nikah şahitlerinden birisi de yine Özal’ın manevi evlatlarından Turgut Yavaşlar’dı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2015 Pazar, 18:43

DTO Başkanı Necdet Özer’ın kızı Avukat Sena Özer ile işadamı Halit Tuzcuoğlu’nun Moskova merkezli bir şirkette çalışan endüstri mühendisi oğlu Hüseyin Özal Tuzcuoğlu, yaşamlarını birleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah törenine CHP milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Merkez Valisi Aldülkadir Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, oda başkanları, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

ozal-tuzcuoglu-evlendi-ic-4
KOKTEYLLE BAŞLADI
Özer ve Tuzcuoğlu ailelerinin en mutlu günlerinden birisini yaşadığı tören, kokteylle başladı. Şennur-Necdet Özer ile Elif-Halit Tuzcuoğlu, konuklarını giriş kapısında tek tek karşıladı. İkramların ardından nikah törenine geçildi.

ozal-tuzcuoglu-evlendi-ic-1

12 ŞAHİTLİ NİKAH
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini Milletvekili Melike Basmacı, Vali Aldülkadir Demir, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılay Şube Başkanı Habip Yıldız, Avukat Halil Sarı, Sebahattin Yılmaz, Cahit Özer ile Özal’ın manevi evlatlarından Turgut Yavaşlar yaptı.

ozal-tuzcuoglu-evlendi-ic-2

ÖZAL’A HAYRAN BÜYÜDÜLER
İşadamı Halit Tuzcuoğlu ANAP Merkez İlçe Sekreteri, Makine Mühendisi Hilmi Yavaşlar ANAP İl Sekreteri olarak uzun yıllar görev yaptı. 1985 yılında 15 gün arayla doğan çocuklarına da kararlaştırdıkları gibi Turgut Özal’ın ismini verdiler. İlk doğan Vildan-Hilmi Yavaşlar çiftinin oğluna Turgut, daha sonra doğan Elif-Halit Tuzcuoğlu çiftinin oğluna Özal ismi verildi.

ozal-tuzcuoglu-evlendi-ic-3

ANAP lideri Turgut Özal, her Denizli’ye gelişinde adı ve soyadını taşıyan çocuklarla yakından ilgilenir, onlardan manevi evladı olarak söz ederdi. Turgut ve Özal, Kartal Demirağ’ın suikast girişiminde de kürsüde konuşan Özal’ın hemen arkasında yer almışlardı.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı