REKLAMI GEÇ

Olay müdür paylaşımı sildi, Facebook hesabını kapattı

Olay müdür paylaşımı sildi, Facebook hesabını kapattı

Facebook’ta “Ya sandıkları patlatıp Osmanlı’nın torunları olarak masaya yumruğumuzu vurup sahaya ineceğiz ya da bir 90 yıl daha sürünmeye devam edeceğiz” paylaşımı ile Türkiye gündemine oturan Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel, oluşan tepkiler üzerine sosyal medyada ‘görünmez adam’ oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2017 Cuma, 11:44

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel’in Facebook hesabında yaptığı “İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız” diye başlayan paylaşımın, tepkilerin büyümesi üzerine kaldırıldığı ortaya çıktı.

TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU
İl Milli Eğitim Şube Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı ve bazı okul müdürü ve müdür yardımcılarının da beğeni yaptığı paylaşım, Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Kadem Özbay tarafından gündeme taşınmış, Özbay’ın düzenlediği basın toplantısı sonrasında Türkiye gündemine oturmuştu.

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel’in sosyal medyada yaptığı paylaşımın tam metni şöyle:
“İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız. Ya sandıkları patlatıp Osmanlı’nın torunları olarak masaya yumruğumuzu vurup sahaya ineceğiz ya da bir 90 yıl daha sürünmeye devam edeceğiz. Ne diyordu İmam-ı Şafi Hazretleri, ‘Fitne zamanı, düşman oklarını takip edin, o sizi Hakka götürür.”

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI
Ulusal yayın organları habere geniş yer ayırırken, oluşan tepkiler üzerine paylaşımın Facebook’tan kaldırılması dikkat çekti. Bu paylaşım geniş çevrelerce ‘Cumhuriyet düşmanlığı’ ve ‘Skandal’ olarak nitelendirilirken, olayın kahramanı Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriye Çamlıbel henüz konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı. Konuyla ilgili haberlerin yayımlanmasından önce Facebook’ta hesabı bulunan Çamlıbel’in sayfasını kapattığı öne sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı