REKLAMI GEÇ

O Ses’de Tayfun Acımaz rüzgarı esti

O Ses’de Tayfun Acımaz rüzgarı esti

O Ses Türkiye’ye katılan Acıpayamlı Tayfun Acımaz, seslendirdiği Candan İleri ile önemli bir başarı gösterdi. Jürinin iki kadın üyesi Sibel Can ve Hadise’yi döndürmeyi başardı. Tok sesi ile jürinin iki kadın üyesini mest eden Tayfun acımaz, yola Sibel Can ile devam etme kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2016 Salı, 14:43

O Ses Türkiye yarışmasında ülkenin güzel sesleri tek tek kendilerini göstermeye devam ediyor. Acıpayamlı Tayfun Acımaz da bu isimlerden biri oldu.

denizli-o-ses-turkiye-tayfun-acimaz-2

O Ses Türkiye yarışmasında sahneye çıkan Tayfun Acımaz, Candan ileri adlı türkü ile mücadele etti. Tok sesi ve farklı yorumu ile jüri üyelerini kendisine hayran bırakan Tayfun Acımaz, başarılı performansıyla göz doldurdu.

Türküyü sonuna kadar dinleyen jüri üyelerinden önce Sibel Can, ardından da Hadise döndü. Diğer jüri üyeleri de Tayfun Acımaz’ın performansını beğendiklerini ifade etti.

Jüri üyelerinin yorumlarının ardından tercihini ortaya koyan Tayfun Acımaz, yola ilk dönen Sibel Can ile devam etme kararı aldı.

Acıpayamlı bir sanatçının O Ses Türkiye’ye katılması ve iki jüriyi döndürmeyi başaran Tayfun Acımaz, ilçesinde de heyecan yarattı.

denizli-o-ses-turkiye-tayfun-acimaz-1

İlk sahne deneyimini 5. sınıfta okul gecesinde yaşadığını belirten Tayfun Acımaz, O Ses Türkiye’de olmanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu ve yıllardır istediğini söyledi. Bu deneyimin ardından bir yerlere gelebileceğini ve kendisini gösterebileceğini anlatan Acımaz, yarışmanın ilerleyen süreciyle ilgili de umutlu konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı