REKLAMI GEÇ

Trafik kazasının kurbanları toprağa verildi

Trafik kazasının kurbanları toprağa verildi

Sarayköy’de geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi personeli İlyas Haytan ile AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görevli Alperen Ersoy’un cenazeleri toprağa verildi. Haytan ve Ersoy’u son yolculuğuna uğurlamak için gelenler, Ulu Camii’nin avlusuna sığmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2015 Salı, 15:15

AK Parti milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu’nun seçim gezisini takip ederken, Sarayköy’ün Ahmetli ile Adaköy arasında otomobilin su kanalına uçması sonucu hayatını kaybeden İlyas Haytan için ilk tören Denizli Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlendi. Buradaki törene CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP eski Milletvekili Adnan Keskin, ak Parti milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu ve gazeteciler katıldı.

denizli-ilyas-haytan-son-yolculuguna-ugurlandi-ic-4

ULU CAMİİ’DEKİ TÖREN
Haytan ile aynı kazada yaşamını yitiren Alperen Ersoy’un cenazeleri, okunan duaların ardından kortej eşliğinde Ulu Camii’ye götürüldü. Buradaki törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK parti Milletvekili Mehmet Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bazı ilçelerin belediye başkanları, spor camiasının temsilcileri, gazeteciler ve sevenleri katıldı.

denizli-ilyas-haytan-son-yolculuguna-ugurlandi-ic-1

Kılınan cenaze namazının ardından İlyas Haytan ve Alperen Ersoy, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Haytan’ın cenazesi Servergazi, Ersoy’un cenazesi Gümüşler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

denizli-ilyas-haytan-son-yolculuguna-ugurlandi-ic

AİLE FERTLERİ FENALIK GEÇİRDİ
Bu arada Ulu Camii’deki törende Haytan’ın aile fertleri fenalık geçirdi. Eşi Nalan Haytan’a hazır bekletilen sağlık ekibi hemen müdahale etti.

Yorumlar

abcde   -  Bağlantı 28 Ekim 2015, 08:09

Üzülmekten başka birşey gelmiyor insanın elinden,ne desek boş Allah ailerine sabır versin ,nur içinde yatsınlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı