REKLAMI GEÇ

Ukrayna’da cinayete kurban giden genç kız Denizlili çıktı

Ukrayna’da cinayete kurban giden genç kız Denizlili çıktı

Tıp eğitimi almak için gittiği Ukrayna’da birlikte kaldığı arkadaşı Buket Yıldız’ın eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Denizlili Zeynep Hüsünbeyi, İzmir’de toprağa verildi. Buket Yıldız ise dün son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2019 Cumartesi, 15:18

Türkiye’nin kilitlendiği Ukrayna’daki korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı. Yılbaşı gecesi işlenen cinayete kurban giden üniversite öğrencisi iki genç kızdan birinin Denizlili olduğu ortaya çıktı.

Ukrayna’nın Harkov kentinde tıp okuyan Buket Yıldız (20) ve Zeynep Hüsünbeyi (22), Yıldız’ın eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Hüsnü Can K. tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Yılbaşı gecesi, iki genç öğrencinin kiraladıkları evin önünde bekleyen Hüsnü Can K.’nın, Zeynep Hüsünbeyi’nin alışverişte olduğu sırada eve girdiği, Yıldız’ı öldürdükten sonra tanık bırakmamak için evden ayrılmayıp beklediği, daha sonra eve gelen genç kızı da öldürdüğü öne sürüldü. Ayrıca, Hüsnü Can K.’nın 2 Ocak’ta Ukrayna’dan çıkış yapıp, Türkiye’ye geldiği tespit edildi. Zanlı yakalandı ve tutuklandı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Denizlili Zeynep Hüsünbeyi’nin cenazesi Ukurayna’dan Türkiye’ye getirildi. Hüsünleyi Ailesi’nin yaşadığı Karabağlar ilçesine bağlı Yeşilyurt semtindeki evinden alınan Zeynep Hüsünbeyi için, Kavaklıpınar Camii’nde öğle namazını müteakip tören düzenlendi. Ailesi ve sevenleri, genç kızı gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı