REKLAMI GEÇ

Ünlü Sanatçıyı Denizlili avukat savunacak

Ünlü Sanatçıyı Denizlili avukat savunacak

Denizlili 12 yıllık avukat Melih Yanık, ünlü sanatçı Hande Yener’in avukatlığını üstlendi. Ünlü sanatçı ile sözleşme yaptıklarını söyleyen Yanık, ilk savunmasını ödümüzdeki hafta çağlayan Adliyesi’nde görüşülecek duruşmada yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2015 Perşembe, 15:01

Denizli Barosu avukatlarından Melih Yanık, ünlü sanatçı Hande Yener’i savunacak. Daha önce müzik şirketlerinin avukatlığını yaptığını o nedenle Hande Yener ile tanıştığını belirten Avukat Yanık, sanatçı ile sözleşme yaptıklarını açıkladı.

YENER KENDİSİ ARADI
Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Yener’in arayarak kendisini savunmasını istediğini belirten Melih Yanık, “Sözleşmeyi yeni imzaladık. İlk savunmasını önümüzdeki hafta İstanbul çağlayan Adliyesi’ndeki duruşmasında yapacağım” dedi. Ünlü sanatçının birden çok davası bulunuyor.

ALİ AĞAOĞLU’NUNDA AVUKATI
Denizlili avukat Melih Yanık, ünlü İzmirli işadamı Ali Ağaoğlu’nun da avukatlığını yapıyor. Ağaoğlu ile 2.5 yıldan beri birlikte çalışan Yanık, müzik şirketlerinden tanıdığı bazı ünlülerden de kendisine teklif geldiğini söyledi. 2.5 yıldan beri Ali Ağaoğlu’nun da avukatlığını yaptığını belirterek

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı