REKLAMI GEÇ

YANKEE 12’DEN VURULDU

YANKEE 12’DEN VURULDU

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri ‘Nato’ya Hayır’ etkinlikleri kapsamında üniversite kampüsünde dart oynadı. Hedefe NATO ve ABD’yi koyup dart attılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2017 Cumartesi, 12:03

Türkiye Gençlik Birliği Denizli üyeleri ‘NATO’ya Hayır’ haftası etkinlikleri kapsamında Pamukkali Üniversitesi kampüsünde protesto içerikli etkinlikler gerçekleştirdi. Türkiye’nin NATO ile yaşadığı Atatürk ve Erdoğan krizinden sonra TGB’li öğrencilerin çalışmaları ilgi gördü.

TGB üyeleri NATO ve ABD karşıtı afişler dağıtıp basın açıklaması yaptığı etkinlikte, dart oyunu ile göndermede bulundu. Hedef tahtasına NATO ile birlikte ABD’yi koyan gençler hünerlerini gösterdi, dart attı. Etkinlik kapsamında ‘NATO’nun Kirli Tarihi’ başlıklı görsel sergisi de düzenlendi, Türkiye’nin pakttan çıkması gerekliliğine vurgu yapıldı.

TGB Denizli Başkanı Ahmet Suseven yaptığı açıklamada Türkiye’nin geçen hafta NATO tarafından düşman ilan edildiğini belirterek, “Norveç’te yapılan tatbikatta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk düşman tablosuna konuldu. Bu bizi şaşırtan bir gelişme olmadı. NATO’nun Türkiye düşmanı Atatürk düşmanı bir çizgide olduğunu yıllardık biliyorduk malumun ilanı oldu. Zaten NATO Mustafa Kemallere karşı kurulmuştur. NATO Türkiye gibi kendi bağımsızlığını isteyen ülkelere karşı kurulmuştur” dedi.

Türkiye’deki siyasi cinayetleri de NATO’ya bağlayan Suseven, “Ergenekon, Balyoz gibi operasyonlarla bugün Türkiye’nin sınır ötesinde kahramanca çarpışan ordusunu ele geçirmeye çalıştılar. 70’li ve 80’li yıllarda darbelerle Türkiye’yi kanlı süreçlere soktular. Bunların hepsini yapan, organize eden bu alçak NATO ve Amerika’dır. İkisi birlikte Türkiye’de yıllarca bu tip kanlı operasyonlar kanlı tertipler düzenlediler. Şimdi Türkiye NATO’dan çıkma durumu artık bir ihtiyaç değil bir zorunluluk haline gelmiştir ve Türkiye NATO’dan çıkmalıdır. NATO’dan çıkmamız gerektiği Pamukkale Üniversitesi’nden vatansever öğrenciler olarak tekrardan haykırıyoruz NATO’dan çıkalım NATO’nun Türkiye’de ki bütün üslerini kapatalım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı