REKLAMI GEÇ

Yargıtay’da bir Denizlili

Yargıtay’da bir Denizlili

Nisan ayının 17’sinde, Yargıtay 10. Hukuk Dairesi Başkanlığı’na seçilen Süleyman Caner, Vali Hasan Canpolat’ı makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 24 Nisan 2008 Perşembe, 00:00

Geçen hafta, Yargıtay Büyük Kurulu’nca, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku’na ilişkin temyiz incelemelerine bakmakla görevli Yargıtay 10. Hukuk Dairesi Başkanlığı’na seçilen Süleyman Caner, Vali Hasan Canpolat’ı makamında ziyaret etti.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu’nun da eşlik ettiği ziyaretin kendisini mutlu ettiğini kaydeden Vali Hasan Canpolat, “Başarısı ile isminden söz ettiren Denizlili hemşehrimiz Süleyman Caner, Yargıtay 10. Hukuk Dairesi Başkanlığı’na seçilmiştir. Denizli ve ilçelerindeki sosyal ve kültürel faaliyetlere aktif olarak katılmaya özen gösteren, Ankara’da Denizlili meslektaşlarına, hemşehrilerine yardımcı olması ile tanınan Süleyman Caner’in ziyareti bizleri mutlu etmiştir” dedi. Vali Canpolat, ziyaretin anısına Süleyman Caner’e Denizli Valiliği plaketi ve flaması verdi.

SÜLEYMAN CANER KİMDİR?

Acıpayam’ın Akalan Kasabası’nda 28 Şubat 1951 tarihinde doğan Süleyman Caner, ilkokulu Akalan’da, ortaokul ve liseyi Acıpayam’da okudu. 1977 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 1978 yılında Denizli hakim adayı olarak mesleğe başlayan Süleyman Caner, 1979 yılında Karahallı Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başladı. İstanbul 3. Kolordu Askeri Mahkemesi’nde, hakim asteğmen olarak askerlik görevini tamamladıktan sonra sırasıyla Şemdinli cumhuriyet savcılığı, Kepsut ve Kırıkkale hakimliği, Erzincan Devlet Güvenlik Mahkemesi asil üyeliği ve Yargıtay Tetkik Hakimliği görevlerinde bulundu.

21 Mart 200 tarihinde Yargıtay üyeliğine seçilen Süleyman Caner, 17.04.2008 tarihinde, Yargıtay Büyük Genel Kurulu’nca, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku’na ilişkin temyiz incelemelerine bakmakla görevli Yargıtay 10. Hukuk Dairesi Başkanlığı’na seçildi.

Denizli ve ilçelerindeki sosyal ve kültürel faaliyetlere aktif olarak katılmaya özen gösteren Süleyman Caner, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı