REKLAMI GEÇ

“Kazanan, doğa ve yaşam olsun”

“Kazanan, doğa ve yaşam olsun”

Denizli’nin alışveriş ve yaşam merkezi Forum Çamlık, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle dünyamızın geleceği adına çevreye olumlu katkılarda bulunmaya devam ediyor.  

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2014 Çarşamba, 14:08

Forum Çamlık’ın 2011 yılından beri yürüttüğü Doğa Kendisine Geri Döneni Sever Projesi bu yıl da sürüyor. DOÇEV (Doğa ve Çevre Vakfı) ve Çınar Lions Kulübü desteğiyleproje kapsamında bu yıl elektronik aletleri geri dönüşüme kazandırma konusunda toplumda farkındalık yaratmak amaçlandı. Etkinliklerde, elektronik cihaz ve beyaz eşyaların kullanım alanlarının genişlemesi, bunun doğal bir sonucu olarak da, elektronik atık çöplüklerinin oluşmasının doğaya verdiği zararı önlemek için elektronik atıkları geri dönüşümle değerlendirmenin önemine vurgu yapılıyor.

‘Kazanan, doğa ve yaşam olsun!’ sloganıyla yola çıkan Forum Çamlık, 4 Haziran Çarşamba günü Özel Çamlık Koleji ilköğretim öğrencileriyle birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrenciler atık toplama kutusuna sembolik olarak elektronik atık bırakarak geri dönüşüme dikkati çektiler. Forum Çamlık Müdürü Emre Uyar, Çınar Lions Kulübü Başkanı Aysun Moralı ve DOÇEV Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe Forum Çamlık ziyaretçilerinin ilgisi de yoğun oldu.

Proje kapsamında geçtiğimiz yıllarda naylon torba yerine bez poşet kullanımını teşvik etmek adına Denizli Devlet Hastanesi, Çevre Gönüllüleri ve Kadın ve Çevre Derneği’yle birlikte 7 günde 10.000 bez poşet dağıtılmış, naylon torba kullanımına karşı kamuoyunu bilinçlendirmek hedeflenmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı