REKLAMI GEÇ

ÖĞRENCİLERDEN İŞKUR’A ZİYARET

ÖĞRENCİLERDEN İŞKUR’A ZİYARET

Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İsmail Uslu Ortaokulu öğrencileri Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2014 Cumartesi, 11:37

Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık (MBRD) Hizmetleri İşbirliği protokolü kapsamında, kurumu ziyaret eden öğrenciler bilgilendirildi.

İŞKUR İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanlarıyla görüşen öğrencilere İŞKUR’u tanıtıcı video izletilmesinin ardından meslek seçiminin insan hayatındaki dönüm noktalarından birini oluşturduğu, doğru ya da yanlış meslek seçiminin tüm yaşamı etkileyeceği anlatıldı.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bünyesindeki Meslek Bilgi Merkezini gezen Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İsmail Uslu Ortaokulu öğrencileri meslek bilgi dosyalarını inceleyerek, farklı meslekleri tanıma fırsatı buldular.

Öğrenciler son olarak Danışmanlık ve İşe Yerleştirme Servisini ziyaret ederek İş ve Meslek Danışmanları ile görüştü. Öğrenciler, danışmanlardan İŞKUR sayfasına nasıl gireceklerini, profillerini nasıl oluşturacaklarını ve nasıl iş arayacaklarını öğrendiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı