REKLAMI GEÇ

173. YILI BÖYLE KUTLADILAR

173. YILI BÖYLE KUTLADILAR

Denizli’de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı düzenlenen törenle kutlandı. Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, törende konuşma yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2018 Salı, 12:32

Denizli Valiliği önünde düzenlenen törende İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Demir, burada yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatının, adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde desteğini milletten, yetkisini yasalardan alarak her zaman demokratik ve hukuk kurulları çerçevesinde gece gündüz demeden görevini yerine getirmenin gayreti içerisinde olduğunu belirtti.

Polisin halk için var olduğunu halkın yardım ve desteğiyle, onların adına suçlularla savaştığını dile getiren Demir, “Unutulmamalıdır ki her şeyi satın alabilirsiniz ancak huzuru asla satın alamazsınız. Huzur, güvenlik, dirlik, düzen ve asayiş yalnızca polisin değil, hepimizin ortak meselesidir. Bu nedenle herkesin polise destek ve yardımcı olması, onun yanında yer alması gerekir.” dedi.

Demir, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polis memurları, törenin ardından Denizli Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Daha sonra polisler eskort halinde 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na geldi. Burada motorlu trafik polisleri motorlarıyla birlikte “Ay Yıldız” koreografisi yaptı. Vatandaşlar özel harekat polisleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı