REKLAMI GEÇ

2 ŞİRKETTE FETÖ OPERASYONU

2 ŞİRKETTE FETÖ OPERASYONU

Denizli Emniyet Müdürlüğü bir süre önce başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonlarını sürdürüyor. Dün Mersin polisi tarafından gerçekleştirilen ve 4 kişinin gözaltına alındığı operasyonların ardından Denizli polisi de iki şirkette arama yaptı. Polis, çok sayıda belge ve bilgisayarların hard disklerine el koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2016 Pazartesi, 12:15

Türkiye geneline yayılan ve bir süredir Denizli’de de devam eden Fetullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanması operasyonları devam ediyor. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koordinatörlüğü başta olmak üzere bir çok kurumda gerçekleştirilen operasyonlar daha sonra dernek ve şirketlere kaydırılmıştı.

Denizli polisi Fetullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanması operasyonları kapsamında iki şirkette arama yaptı. Adı açıklanmayan şirketlerde yapılan aramalarda çok sayıda belge ile bilgisayar hard disklerine el kondu. İki şirkete yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltı işleminin yapılmadığı, soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı