REKLAMI GEÇ

3. DÜNYA SAVAŞI İÇİNDEYİZ

3. DÜNYA SAVAŞI İÇİNDEYİZ

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Türkiye’nin savaşın eşiğinde olduğunu belirterek, ülkenin 3. Dünya Savaşı içinde olduğunu söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2015 Salı, 18:54

Staj dönemini başarıyla tamamlayan Tuğba Gün, İsmail Ülker, Zeliha Ünlü ve Kürşat Aykol için tören düzenlendi.

Genç avukatların yemin töreninde konuşan Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, “Bugün 3 şehit daha verdik. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar diliyorum. Tabi bu vatan evlatlarının şahadeti yaşanan olumsuzluklar karşısında kararlılığımızı kesinlikle etkilemeyecektir. Maalesef ülkemizin içinde bulunduğu coğrafya bizim birçok bedel ödemimizi ve acı yaşamamızı birlikte getiriyor. Bugün bir savaşın eşiğinde olduğumuzu da hiç unutmuyoruz. Zaten fiilen ilan edilmemiş maalesef birçok uzmanında aynı şey söylediği gibi bir 3. dünya savaşı içindeyiz. Ülkemizin en uzun sınırları her gün defalarca hukuka aykırı şekilde ihlal ediliyor. Mazlumu da, mağduru da, teröristi de, ajanı da bu sınırları maalesef kevgire döndürmüş durumda. Tabi ki silahlı kuvvetlerimiz ve siyasiler önlem almak için elinden geleni yapıyor. Bedel de ödeniyor, şehit de veriliyor. Ama önüne maalesef geçilmiş değil. Çünkü yapılanlar bizim dışımızda ve bizim hesap ettiklerimizin ötesinde planlanıyor. Bu ülkenin insanlarının kararlılığı ve hiçbir fiziki güçten de korkmayacağı yüzyıllardır ispat edilmiştir ve bundan sonra da devam edecektir. Bize düşen görev ise nerede, nasıl, ne zaman tavır alacağımızı bilmektir” dedi.

BARONUN AVUKAT SAYISI 957’YE YÜKSELDİ
Konuşmanın ardından Tuğba Gün, İsmail Ülker, Zeliha Ünlü ve Kürşat Aykol yemin ederek cübbelerini giydi. Baro Başkanı Müjdat İlhan’dan avukatlık ruhsatını alarak mesleğe ilk adımlarını atan avukatlar, Denizli Barosu’nun avukat sayısını 957’ye yükseltti.

denizli-baro-baskani-ilhan-ucuncu-dunya-savasi-icindeyiz-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı