REKLAMI GEÇ

3 YIL SONRA GELEN İHBAR CİNAYETİ AYDINLATTI

3 YIL SONRA GELEN İHBAR CİNAYETİ AYDINLATTI

Denizli’nin Uzunpınar Beldesi’ndeki evinde 31 Temmuz 2007 günü dövülerek öldürülen Almanya’dan emekli işçi İbrahim Eriş (75) cinayetini, 3 yıl sonra gelen bir ihbar aydınlattı.

/ DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2010 Cumartesi, 21:46

Denizli’nin Uzunpınar Beldesi’ndeki evinde, 31 Temmuz 2007 günü dövülerek öldürülen Almanya’dan emekli işçi İbrahim Eriş (75) cinayetini, 3 yıl sonra gelen bir ihbar aydınlattı. İhbar üzerine harekete geçen Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri, önceki akşam saatlerinde olayın azmettiricileri oldukları iddia edilen ve bir inşaat firmasında çalışan Eriş’in oğlu R.E. (51), gelini E.E. (57) ve Eriş’i döverek öldürdüğü iddia edilen gelininin kardeşi Y.G. (45) ile olayda yardım ettiği ileri sürülen F.P.’yi (52) gözaltına aldı.

Zanlılar, polisteki sorgularında suçlamaları kabul etmedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen dört zanlıdan R.E., eşi E.E. ve kayınbiraderi Y.G., tutuklandı. F.P. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Eriş’in öldürülmeden önce sahip olduğu iki katlı evi, arsası ile tarlasını satmak istediği, oğlunun ise buna karşı çıktığı belirtildi. Daha önce R.E’nin adam öldürmekten 14 yıl, eşi E.E.’nin de aynı suçtan 4 yıl cezaevinde yattıkları bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı