REKLAMI GEÇ

40 ÖĞRENCİ “ATAYA SELAM” GEZİSİNDE

40 ÖĞRENCİ “ATAYA SELAM” GEZİSİNDE

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün “Ataya Selam” isimli sosyal ve kültürel gezi projesi kapsamında, özellikle il dışından göç eden ailelerin çocuklarının da aralarında bulunduğu 40 öğrenci, Afyonkarahisar’da Dumlupınar Şehitliği’ni, Ankara’da Anıtkabir’i, Havacılık Müzesi’ni ve Kütahya’nın Polatlı ilçesinde bulunan şehitliği gezdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2014 Cumartesi, 11:33

İl Emniyet Müdürlüğü, “Ataya Selam” sosyal ve kültürel gezi projesi kapsamında, Denizli merkezinde bulunan, genelde göç alan okullarda eğitimine devam eden, başarılı ve daha önce herhangi bir şekilde il dışına çıkarak çeşitli organizasyonlara katılma fırsatı bulamamış 40 öğrenci için gezi düzenledi.

denizli-emniyet--ataya-selam-gezi-ic

Öğrenciler gezilerini Kurtuluş Savaşına tanıklık etmiş Afyonkarahisar’dan başladı. Büyük Menderes Nehrinin kaynaklarından olan Suçıkan mevkii, Dumlupınar Şehitliği, Zafer Müzesi, Karahisar Kalesi, Ulu Camii(Camii Kebir), Afyonkarahisar Kültür Evi, Afyonkarahisar Mevlevihane’si ve Camii ziyaret eden öğrenciler, Ankara’ya hareket etti. Ankara ‘da Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Eski Meclis, Anıtkabir, Hacı Bayram Veli Camii, Atatürk Evi, Havacılık Müzesi’ni gezme fırsatı buldu. Gezinin son durağı ise Kütahya oldu. Polatlı ilçesinde bulunan Şehitliğini ziyaret eden öğrenciler, iki gün süren gezinin ardından Denizli’ye döndü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı