REKLAMI GEÇ

Acı haber Almanya’dan Denizli’ye çabuk ulaştı

Acı haber Almanya’dan Denizli’ye çabuk ulaştı

Almanya’daki zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren 57 yaşındaki TIR şoförü Ali Berber, geride gözü yaşlı bir eş, 6 çocuk ve 9 torun bıraktı. “Son seferlerim” diyen talihsiz şoförün acı haberini oğlu Onur ise vatan nöbetinde aldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2015 Cuma, 15:19

Denizlili 35 yıllık TIR şoförü Ali Berber, Dornstadt-Tomerdingen karayolundaki zincirleme trafik kazasında hayatını kaybetti. Acı haber ise yıllardır oturduğu Başkarcı Mahallesi’ne çabuk ulaştı. Aile, Almanya’dan gelen acı haberi ailesine perişan oldu.

denizli-almanya-kaza-ailesi-ic-1

6 ÇOCUĞU 9 TORUNU VARDI
Kazada yaşamını yitiren Ali Berber, 4’ü kız 6 çocuk ve 9 torun sahibiydi. Her seferde yaklaşık 2 ay evinden uzak kalan berber’e bu nedenle de ailesi “artık TIR şoförlüğünü bırak” baskıları yapıyordu. Bu konuda en fazla baskıyı da acı haberle yıkılan eşi Şükran Berber’den görüyordu.

“SON SEFERLERİM” DİYORDU
Aile fertleri ve yakınlarının baskılarına “Son seferlerim” yanıtını veren Berber, vatani görevini yapan oğlu Onur askerliği tamamladığında artık Almanya’ya gitmeyeceğini söylemişti son Almanya seferi öncesinde. O oğlu ise acı haberi askerliğini yaptığı Ankara’da aldı.

denizli-almanya-kaza-ailesi-ic

ONSUZ GEÇEN BAYRAMLAR
Uzun süren seferlerden yakınan yakınları, “Hiçbir bayramı birlikte geçiremiyorduk. Yola çıktığında, geceleri gözümüze uyku girmiyordu. Artık bu işi bırakmasını, en azından yaklaşan Kurban Bayramı’nı birlikte geçirmeyi istiyorduk” diyerek gözyaşı döktü

Ali Berber’in ablası Rukiye’nin ise “Yine mi bayramı sensiz yaşayacağız” ağıtları yürekleri değladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı