REKLAMI GEÇ

ACILI BEKLEYİŞ

ACILI BEKLEYİŞ

Iğdır’da şehit olan Polis Memuru Hasan Eser’in evinde acı dolu bekleyiş sürüyor. Şehit polisin naaşın son kez baba ocağına getirilecek, ailesi, yakınları ve vatandaşlar evin önünde acı dolu bekleyişlerini sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2015 Çarşamba, 15:16

Iğdır’da PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri bir ton bombayı patlatması sonucu şehit düşen 14 polisten biri olan Denizlili Hasan Eser’in baba ocağında acı dolu bekleyiş sürüyor.

denizli-hasan-eser-anne-babanin-en-aci-bekleyisi-ic

Dün gece uçakla Çardak’a getirilen ve ardından morga kaldırılan şehit Polis Hasan Eser’in naşının baba ocağına son kez getirilmesi bekleniyor. Şehit Polis Hasan Eser’in annesi Sevgi Eser ve Babası Serdar Eser, kapıda biricik oğullarının cansız bedeninin el ele bekliyor. Vatandaşlar da şehidini son kez karşılamak üzere 29 Ekim Bulvarı’ndaki eve gelmeye başladı.

15.30-16.00 saatleri arasında baba ocağına son kez getirilmesi beklenen Şehit Polis Hasan Eser, burada helallik alınmasının ardından Asri Mezarlık’a götürülecek.

Şehit Polis Hasan Eser, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Polis Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlanacak.

Bu arada şehit Polis Hasan Eser’in tek kardeşi olan Emre Eser’in Venezuella’da öğrenim gördüğü ve kardeşinin şehit haberini aldıktan sonra yola çıktığı öğrenildi. Şehit polisin kardeşinin uçakta olduğu ve cenaze törenine yetişmesinin beklendiği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı