REKLAMI GEÇ

Adliye kantinini soyanlar yakalandı

Adliye kantinini soyanlar yakalandı

Geçen ay Adliye Sarayı’nın kantinindeki çelik kasayı çalan 2 kişi yakalandı. Şüphelilerin yakalanmasıyla 3’ü okul biri de cami olmak üzere 4 ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2014 Pazartesi, 16:38

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Adliye Mahallesi’ndeki Adliye Sarayı karşısında bulunan ve Sarayköy Açık Cezaevi tarafından işletilen kantine penceresini açarak giren hırsızlar, içinde 300 TL bulunan çelik kasayı çaldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, hırsızlık olayını 15 yaşındaki M.U. ile 14 yaşındaki İ.A.’nın yaptığını belirledi. Yaşı küçük olan İ.A. ile M.U.’yu gözaltına alan polisler, kantinden çalınan çelik kasayı Servergazi Devlet Hastanesi üzerindeki derede parçalanmış halde buldu.

İki şüphelinin pencereden girip kantindeki çelik kasayı çıkardıktan sonra bir apartmanın önünden çaldıkları bebek arabasıyla taşıdıkları belirlendi. Şüphelilerin gözaltına alınmasıyla birlikte Somuncubaba Camisi’nden hayır kutusunun çalınması, Nevzat Erten Lisesi’nden tost makinesi çalınması, Nalan Kaynak ve Lütfi Ege Anadolu Lisesi’nden iki ayrı LCD televizyon çalınması olayları da aydınlatılmış oldu.
Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar

hrsz vaar   -  Bağlantı 1 Eylül 2014, 19:01

tutuksuz yargılama helal olsun bunlar yarın karakolu ertesi günde adliyeyi soyarlar bu da adalet olur

ahmet   -  Bağlantı 1 Eylül 2014, 17:28

devlet yaşı küçük çocukları hala daha suçunu az versin bu memleketde böyle küçük olayların peşine düşüp iş yaptık diye göstermesinler büyük olayları çözsünler o zaman biz burdayız desinler böyle yaparak hırsızlara yol gösteriyolar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı