REKLAMI GEÇ

Ağabeyi şehidi ‘sen kahramansın’ diyerek uğurladı

Ağabeyi şehidi ‘sen kahramansın’ diyerek uğurladı

Şırnak’ın Beytüşebbap ilçesinde şehit düşen Jandarma Komando Er Doğan Acar’ın cenaze töreninde yürekler dağlandı. Aile fertlerinin ağıtları yürekleri parçalarken, ağabey Şahin Acar, kardeşini “Sen bir kahramansın” sözleriyle son yolculuğuna uğurladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2015 Salı, 15:56

Tezkeresini alıp Denizli’ye gelme hazırlığında olan ve bindiği helikoptere PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit düşen Jandarma Komando Er Doğan Acar, askeri törenle Akhan Mahallesi’nde toprağa verildi.

sehidin-agabeyi-sen-bir-kahramansin-ic

On binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde, anne Fatma Acar, oğlunun tabutundan ayrılmak istemedi. Mezarlığa kadar gelen acılı anne, burada daha fazla dayanamadı ve geçirdiği baygınlık sonucu evine götürüldü. Baba Mehmet Acar ise, yaşadığı acıya rağmen ayakta durmaya çalıştı.

Şehidin ağabeyi Şahin Acar da ağıt yakanlara “Ağlamayın… Onların sevindirmeyin” diye seslendi. Ardından da “Benim kardeşim bir kahramandı. Sen bir kahramansın kardeşim. Kimse senin gibi kahraman olamaz. Kimse senin gibi kendisini kurşunun önüne atamaz” sözleriyle Doğan Acar’ı son yolculuğuna uğurladı.

 

 

 

Yorumlar

Horozkentli   -  Bağlantı 11 Ağustos 2015, 16:45

Allah rahmet eylesin o şimdi semada bizi izliyor şüphesiz şehitler Ölmez ve onların mertebeleri çok yüksektir. Allaha yalvarırlar ne olur dünyaya gönder bizi birdaha senin yolunda şehit olalım Allahım diye. sorgu sual yok direk Cennete Doğan kardeşim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı