REKLAMI GEÇ

AKHAN CİNAYETİ ZANLISI TUTUKLANDI

AKHAN CİNAYETİ ZANLISI TUTUKLANDI

Akhan Mahallesi’nde Pazartesi günü meydana gelen cinayet ve adam yaralama olayı ile ilgili olarak iki kişi gözaltına alındı. Mahkeme sevk edilen zanlılardan V.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2011 Çarşamba, 18:32

Denizli’de bir kişinin silahla vurularak öldürülmesi, bir kişinin de ağır yaralanması olayının şüphelisi yakalandı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 28 Şubat gecesi Akhan Mahallesi’nde meydana gelen cinayetin ardından başlattığı çalışmada, silahla vurularak öldürülen Veysel İnal ve ağır yaralı bulunan Nasır Barlas’ın bir arkadaş grubuyla sabah saatlerinde alkol almaya başladığını belirledi.

Grupta bulunanları takibe alan emniyet ekipleri, V.A. ve T.A’yı şüpheli olarak gözaltına aldı.

Zanlıların emniyette verdikleri ifadede, Veysel İnal’la laf taşıdığı için kavga ettiklerini ve bir süre sonra Veysel İnal ve Nasır Barlas’ın alkol aldıkları ortamdan uzaklaştığını, V.A’nın, İnal ve Barlas’ı takip ederek yanında getirdiği silahla ikisinin de kafasına birer el ateş ettiğini söyledikleri ileri sürüldü.

V.A, adam öldürmek, T.A. ise delilleri karartmak iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan T.A tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken V.A ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı