REKLAMI GEÇ

Alan gitti onlarda yer değiştirdi

Alan gitti onlarda yer değiştirdi

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne ait “Mini Cooper” marka otomobiller, onların alımını sağlayan Zeki Bulut’un gitmesiyle gözden düştü. Bir dönem Gazi Bulvarı’nda ring yapan bu araçlar, yeniden Çınar Meydanı ve çevresinde görüldü. Ancak, bu kez kullananlar farklıydı. Artık direksiyonda kadın polis değil, trafik şubesinin görevlileri var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2015 Cumartesi, 18:04

Denizli polisi, Başbakanlık Koruma Müdürü iken Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Zeki Bulut döneminde, son model iki Mini Cooper otomobille dikkati çekmişti. Çünkü bu araçlara İstanbul’dan sonra sahip olan ikinci il Denizli olmuştu. Gazi Bulvarı ile trafiğe kapalı alanlarda görev yapan ekiplerin kullanımına verilen Mini Cooper otomobilleri kullananlar ise kadın emniyet görevlileriydi.

Başbakanlık Konutu’nun dinlenmesiyle ilgili “Böcek Soruşturması” kapsamında görevden alınan ve halen bu konuyla ilgili açılan davada yargılaması devam eden Bulut’un gitmesiyle, Mini Cooper’ların kullanıcıları da değişti. Bu araçlar artık asayişte değil, trafikle ilgili ekiplerce kullanılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı