REKLAMI GEÇ

Ambulanslar yaralı taşıdı

Ambulanslar yaralı taşıdı

Denizli-Antalya karayolunu savaş alanına çeviren turist otobüsü kazasında, yaralılar olay yerine sevk edilen 17 ambulans ile Denizli’deki hastanelere taşındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2015 Perşembe, 18:37

112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarın ulaşmasıyla birlikte sağlık ekipleri alarma geçirildi. İl Sağlık Müdürlüğü, gelecek yaralılar için hastanelerde gerekli hazırlıkların yapılmasını sağlarken, 112 İl Ambulans Servisi’nde ise olağanüstü hal ilan edildi.

17 AMBULANS ÇALIŞTI
İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, ilk ihbarın ardından hızla harekete geçildiğini, olay yerine toplam 15 ambulans sevk edildiğini, ayrıca Burdur’dan iki ambulansın geldiğini ve yaralıların hızla Denizli’deki sağlık kuruluşlarına taşındığını bildirdi.

turist-otobusu-devrildi-anons

YARALILAR BU HASTANELERDE
Arpacı, otobüste 38 turist ve 3 mürettebat bulunduğunu, 4 kişinin hayatını kaybettiği kazada 1 kişinin ağır yaralandığını, 10’unun durumunun orta, 20’sinin ise hafif olduğunu, 6 kişinin ise olay yerinden geçen araçlarla Denizli’ye getirilmiş olabileceğini ve onların durumunun araştırıldığını belirtti.

Arpacı, yaralılardan 4’ünün Denizli Devlet Hastanesi, 7’sinin Servergazi Devlet Hastanesi, 2’sinin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve 18’inin özel hastanelerde tedavi altına alındığını kaydetti.

anons

Yorumlar

Yol uzmanı   -  Bağlantı 6 Ağustos 2015, 21:14

Mıcır asfalt ölüm saçıyor! Yağmur yağdığında mıcır asfaltın üstünde biriken yağ ve zift birikintileri zemini kayganlaştırarak yolu adeta buz pistine dönüştürüyor. Eğer sıcak asfalt olsaydı otobüs kontrolden çıkmaz ve bu kadar insanın canı yanmazdı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı