REKLAMI GEÇ

Antika hırsızları polisten kaçamadı

Antika hırsızları polisten kaçamadı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri başarılı operasyonlara imza attı. Polis, Yunus Emre Mahallesi’nde antika hırsızlığı ile farklı mahallelerde meydana gelen 7 ayrı hırsızlık olayını aydınlattı. Gözaltına alınan 4 zanlı adliyeye sevk edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2018 Perşembe, 17:28

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından harekete geçti.

ANTİKA HIRSIZLARI YAKALANDI
13 Mart’ta Yunus emre Mahallesi’nde bir işyerinden antika değeri olan çok miktarda eşyanın çalınmasının ardından soruşturma başlatan polis, şüphelileri belirledi.

İki zanlının kaldığı aparta baskın düzenleyen Hırsızlık Bürosu ekipleri, A.E. ve F.V.yi gözaltına aldı. Apartta yapılan aramalarda çalınan antika değeri olan eşyalar ele geçirildi. Antika değeri olan eşyalar sahibine teslim edildi.

ÇELİK KASA HIRSIZLARI DA KAÇAMADI
19 Aralık-10 Mart tarihleri arasında 1 ev ve 6 işyerinde meydana gelen çelik para kasası hırsızlıklarına ilişkin de kapsamlı bir soruşturma yürüten polis, titiz çalışmasının sonucunu aldı.

Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren zanlıların F.Ç. ve A.Ç. olduğun belirleyen polis, şüphelileri saklandıkları evlerinde yakaladı. İkametlerde ve araçlarında yapılan aramalarda çalınan bazı malzemeler ile paralar bulundu.

ZANLILAR ADLİYEDE
Soruşturmanın tamamlanması ve ifadelerinin alınmasının ardından hırsızlık şüphelisi olan 4 zanlı adli makamlara sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı