REKLAMI GEÇ

Bu araçtan sağ çıktı

Bu araçtan sağ çıktı

Gürlek yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir mucize gerçekleşti. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıktı, hemzemin geçit ile köprü arasına girdi. Hurdaya dönen otomobilin iki köprü arasında askıda kaldı, sürücü kazayı mucize eseri hafif sıyrıklarla atlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2016 Perşembe, 17:36

Kaza Gürlek yakınlarında meydana geldi. Yönetimindeki 20 AP 175 plakalı otomobil ile Denizli yönüne seyreden Mehmet Bilal Kılıç direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil çarptığı korkuluk demirlerini aştı, çift yönlü hemzemin geçit arasında askıda kaldı.

MUCİZE GERÇEKLEŞTİ
Kazada tam anlamıyla bir mucize gerçekleşti. Askıda kalan ve metrelerce yüksekten demiryolunun üzerine düşmekten kurtulan otomobilin sürücüsü Mehmet Bilel Kılıç’ın yardımına yoldan geçen diğer sürücüler ve yolcular koştu.

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI
Kısa süre içinde olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Otomobili emniyete alan ve sürücüyü kurtaran itfaiye ekipleri herkesin rahat bir nefes almasını sağladı. 112 Acil ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan hafif yaralı sürücü tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı