REKLAMI GEÇ

Aralarında eski astsubayın da bulunduğu 4 zanlı yakalandı

Aralarında eski astsubayın da bulunduğu 4 zanlı yakalandı

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul’dan getirdikleri uyuşturucuyu sattıkları öne sürülen 4 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınanlardan biri uyuşturucu ticareti yaptığı için daha önce TSK’dan atılan bir astsubay.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2018 Cuma, 13:16

DENİZLİ (AA)
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul’dan getirdikleri uyuşturucuyu kentte sattığı ileri sürülen 7 kişilik grubu takibe aldı.

Teknik ve fiziki çalışmanın ardından 8 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda biri kadın 4 zanlı yakalandı.

Zanlıların evlerindeki aramalarda, çok sayıda sahte evrak, uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler, bir kilogram metamfetamin, 15 gram eroin, iki ruhsatsız tabanca ve bir hassas terazi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan R.D, K.K, H.G. ve İ.D, “organize suç örgütü kurmak ve uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan adliyeye sevk edildi.

Temin ettiği uyuşturucuyu torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına sattığı iddia edilen eski astsubay R.D’nin, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan daha önce TSK’den ihraç edildiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı