REKLAMI GEÇ

Aşırı hız ölüme götürüyordu

Aşırı hız ölüme götürüyordu

Aşırı hızla seyreden otomobilin takla atarak devrilmesi, Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki Fatih Köprülü Kavşağı’nda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Kazada bir kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2015 Çarşamba, 09:13

Son günlerde artan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Dün akşam Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki Fatih Köprülü Kavşağı’nda meydana gelen kazada, 35 EMN 07 plakalı otomobil takla atarak devrildi. Aşırı hiz nedeniyle aracın savrulması sonucu meydana geldiği ifade edilen kazada, sürücü yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ve 112 ekipleri, yaralıyı araçtan çıkardı. İlk müdahalenin ardından da hastaneye götürüldü.

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 1 Temmuz 2015, 23:08

Ne nasipsiz insanlar var bu dünyada, ne ramazanı ne orucu saat kaçta olmuş görmüyormusun, bu saatte ne orucu olsa olsa alkol olur bu saatte. Adamında günahına girmemek lazım, belki fenalaştı, rahatsızlık geçirdi. Hüsnü zanda bulunmak lazım.

DEMİR ÇELİK   -  Bağlantı 1 Temmuz 2015, 16:50

arkadaşım ilkel mantık senin beyninin ürettiği şeyler. dinimiz kimlerin oruç tutup tutamayacağını belirlemiştir. şimdi sen tutma kardeşim yazdın diye tutmayacakmı insanlar. ha sen tutma dedin diye çok şey kazanacağımız kesin:)hadi şurda az ötede oyna

demir   -  Bağlantı 1 Temmuz 2015, 11:19

Ramazan aylarında daha çok oluyor bunlar. Tutma kardeşim oruç. Böyle ilkel bir mantık var mı. Kendini aç bırakarak ne kazanacağını zannediyorsun.Stres üretiyorsun etrafa bol bol….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı