REKLAMI GEÇ

Atatürk Caddesi’nde cinayet

Atatürk Caddesi’nde cinayet

Denizli’nin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi’nde dün akşam onlarca insanın gözü önünde bir cinayet işlendi. Bıçaklı saldırgan önüne gelen bir kişiyi öldürücü darbelerle yaraladıktan sonra kaçarak uzaklaştı. Birkaç adım attıktan sonra yere yığılan mağdur kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

/ DENİZLİHABER / 24 Ocak 2012 Salı, 11:14

Dün akşam saat 20.00 sıralarında Atatürk Caddesi’nde bıçaklı bir kişi onlarca insanın gözü önünde karşısından gelen bir kişiye saldırdı. Saldırgan,  hedefindeki kişi kaçarak uzaklaşınca, bu kez araya giren diğer kişiye yöneldi.

Güvenlik kameralarının saniye saniye görüntülediği cinayette, kalbine isabet eden bıçak darbesiyle kanlar içine yığılan kişi olay yerine gelen 112 görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hastaneye kaldırılan cinayet mağduru kısa süre sonra yaşamını yitirdi.

Bıçaklama sonrası yaşamını yitiren mağdurun üzerinden sahte kimlik çıkarken, ölen kişinin gasp suçundan arandığı ortaya çıktı. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarından zanlı ve cinayet mağdurunun yanındaki kişinin kimlik bilgisine ulaşmaya çalışan polis, geniş çaplı operasyon başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı