REKLAMI GEÇ

Avrupalı konuklara uygulamalı eğitim tanıtımı

Avrupalı konuklara uygulamalı eğitim tanıtımı

Erasmus programı kapsamında Avrupa’nın beş ülkesinden Denizli’ye gelen konuklara, Hasan Erbil Personel Eğitim Merkezi tanıtıldı, burada verilen eğitimler uygulamalı olarak anlatıldı. Erasmus projesi konuklarına Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi de gezdirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2015 Cumartesi, 09:46

Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Denizli Hasan Erbil Personel Eğitim Merkezi, ortağı olduğu Avrupa Birliği LBD Erasmus+Projesi kapsamında İtalya, Romanya, Moldova, Fransa ve Polonya’dan gelen konukları ağırladı.

Eğitim Merkezini gezen katılımcılara, cob ve kalkan kullanımı hakkında teorik bilgiler içeren bir sunumun yapıldı. Ardından da müdahale ekibi, cob ve kalkan kullanımının sunumunu uygulamalı olarak gerçekleştirdi. Proje konuklarına merkezin eğitim alanları olan derslikleri ve misafirhaneleri gezdirildi.

erasmus_konukları_denizli_cezaevi-ic

CEZAEVİ GEZİSİ
Avrupa Birliği LBD Erasmus+Projesi ortağı ülkelerin temsilcilerinin bir sonraki durağı Denizli D Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi oldu. Cezaevi Müdür Vekili İsmail Aydın, konuklara kurumun işleyişiyle ilgili bilgi aktardı. Hükümlü ve tutukluların yararlandıkları ortak kullanım alanları gezdirildi.

Cezaevinin konferans salonunda da Denizli D Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nu tanıtan sinevizyon gösterimi yapıldı ve konukların kurumun işleyişiyle ilgili soruları cevaplandırıldı.

Yorumlar

Başka Bir hüneriniz yok   -  Bağlantı 31 Ekim 2015, 11:04

Cob kalkan kelepçe gaz silah kullanımını anlatabilirsiniz ancak. Yani kısaca KABA KUVVET.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı