REKLAMI GEÇ

Ayırmaya çalıştığı kavgaya karıştı, ortalık savaş alanına döndü

Ayırmaya çalıştığı kavgaya karıştı, ortalık savaş alanına döndü

İstiklal Caddesi, “Böyle bir olay ancak Türkiye’de yaşanır” dedirten kavgaya sahne oldu. İki bıçaklı gencin bir kişiye saldırdığını gören kahvehane sahibi kavgayı ayırmak için araya girdi, ancak kendini bir anda olayın içinde buldu. Saldırıya uğrayan genç kaçtı, iki kişinin saldırdığı kahvehane sahibinin oğlu ve yakınları da kavgaya karışınca ortalık savaş alanına döndü. Darp edilen iki genç hastaneye kaldırıldı, kahvehane sahibi ve yakınları da karakola götürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2018 Çarşamba, 17:00

İstiklal Caddesi’nin İncilipınar Kavşağı’na yakın bölgesinde bulunan ATM önünde bıçaklı iki kişi bir gence saldırdı. 3 kişi arasındaki kavgayı fark eden ATM yanındaki kahvehane sahibi, “İki kişi bir kişiye saldırmaya utanmıyor musunuz?” diyerek olaya dahil oldu.

Gençleri ayırmaya çalışan kahvehane sahibi M.D. bir anda kendisini kavganın içinde buldu. Saldırıya uğrayan kimliği belirlenemeyen genç olay yerinden kaçarken, bıçaklı iki genç ile kahvehane sahibi arasında kavga çıktı.

Bıçaklı gençlerin M.D.ye saldırdığını gören oğlu ve kahvehanede bulunan yakınları da olaya dahil olunca, tam anlamıyla bir meydan savaşı başladı.

Sandalyelerin havada uçuştuğu, demir, bıçak ve sopaların kullanıldığı, tekme ve yumrukların atıldığı kavgada bıçaklı iki genç feci şekilde darp edildi.

Olaya önce bölgeden geçen jandarma ekipleri müdahale etti, ardından da polis geldi. Darp edilen iki saldırgan ambulansla hastaneye kaldırılırken, kahvehane sahibi M.D. ve oğluna olay yerinde müdahale edildi.

4 kişinin yaralandığı kavganın ardından M.D. ile oğlu ve kavgaya karışan yakınları ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

İstiklal Caddesi’nde hareketli anların yaşanmasına yol açan kavga ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı