REKLAMI GEÇ

Bangladeşlilerden para gaspına 3 tutuklama

Bangladeşlilerden para gaspına 3 tutuklama

Bangladeş vatandaşı Uddin Mohammed Babar ile David Dider’i, içkili mekanlara götürüp sarhoş ettikten sonra evde ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağlayarak para ve değerli eşyalarını gasp ettikleri iddia edilen üç kişi, polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen üç kişi tutuklandı. Gaspa yardım ettiği öne sürülen iki Bangladeş vatandaşı ise aranıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2016 Cuma, 16:01

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA) 
Olay, geçen çarşamba gecesi saat 01.00 sıralarında, Topraklık Mahallesi’nde meydana geldi. Bangladeş vatandaşı Uddin Mohammed Babar (24) ile David Dider (27) internetten tanıştıkları kendi vatandaşları olan iki Bangladeşliyle buluşmak için Denizli’ye geldi. Babar ile Dider, Denizli’de yaşayan hemşerilerinin arkadaşı olan Türk vatandaşı M.S. (23), A.G. (20) ve H.E.E. (24) ile de tanıştı. Babar ve Dider, arkadaşları tarafından önce Pamukkale’ye, ardından da gece içkili mekana götürüldü. Sarhoş edilen Babar ile Dider, gece saatlerinde Topraklık Mahallesi’nde bir eve götürüldü.

GÜRÜLTÜYÜ DUYAN KOMŞULAR POLİSİ ARADI
İddiaya göre burada Bangladeş vatandaşı Babar ile Dider’in elleri ve ayakları, M.S., A.G. ve H.E.E. tarafından koli bandıyla bağlanarak üzerlerindeki para, pasaport ve cep telefonları alındı. Vatandaşlar, evden gelen gürültü üzerine polisi aradı. Kapıyı açıp eve giren polis, Babar ile Dider’i elleri ve ayakları bağlanmış şekilde buldu. Babar ile Dider’in alınan ifadelerinin ardından M.S., A.G. ve H.E.E. polis tarafından kısa sürede yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada gasp edildiği belirtilen 5 bin dolar ile pasaportlar ve cep telefonları bulundu.

Adliyeye sevk edilen üç şüpheli tutuklandı. Gaspa yardım ettiği öne sürülen iki Bangladeş vatandaşı ise aranıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı