REKLAMI GEÇ

Başkarcı’da korkutan alevler: 5 ev yandı

Başkarcı’da korkutan alevler: 5 ev yandı

Merkezefendi’nin Başkarcı Mahallesi’nde bahçeye dökülen kömür kovasından çıkan yangında beş ev yandı. Büyükşehir Belediyesi itfaiyelerinin 11 arazöz ve 25 personelle müdahale ettiği yangında, evlerden ikisi oturulamaz hale gelirken, üçü kısmen zarar gördü.

Metin Eltaş / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2015 Perşembe, 15:13

Başkarcı Mahallesi’nde yükselen alevler, vatandaşlara korku dolu alar yaşattı. Bir evin bahçesinde başlayıp beş eve hasar verdiği yangın, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla daha geniş bir alana yayılmadan söndürüldü.

baskarci_yangin_iccc

İddiaya göre, yangın Ali Berber’e ait evin bahçesine kömür kovasının boşaltılması ve burada bulunan eşyaların tutuşmasıyla başladı. Kısa sürede büyüyen alevler Berber’e ait evi yuttu. Ev sahiplerinin haber vermesiyle Başkarcı’ya birbiri ardına itfaiye ekipleri gönderildi.

baskarci_yangin_ic

Bu arada alevler, Ali Berber’e ait evin bitişiğinde bulunan Ömer Özden, Oktay Özden, Fahriye Demiröz ve Ali Divan’a ait evlere de sıçradı. Yangına 11 araçla müdahale eden 25 itfaiye görevlisinin çalışmasıyla yangın kontrol altına alındı.

baskarci_yangin_icccc

Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında iki evin oturulamaz hale geldi, üç evde ise kısmen zarar meydana geldi.

En büyük zararı gören evlerinden birinin sahibi olan Ali Divan’ın kaybı ise daha büyük oldu. Evde bulunan kasa içindeki 10 bin lirası kül olan Ali Divan, bilezik ve altınlarını kurtardı. 

baskarci_yangin_icc

Yangının kontrol altına alınmasının ardından Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru olay yerine gelerek itfaiye ve jandarma ekiplerinden bilgi aldı, vatandaşları dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı